GİRESUN / DERELİ - KIZILTAŞ İMAM HATİP ORTAOKULU

KIZILTAŞ İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
KIZILTAŞ KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ KIZILTAŞ ORTAOKULU BLOK NO: 34 DERELİ / GİRESUN
Vizyon
“Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla örnek bir kurum olmak.”
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmek.
Ulaşım
Köyümüz, Dereli - Şebinkarahisar ilçe karayolu 39. kilometresinde Kızıltaş Köyü yol ayrımından 6 km içeridedir. Yol asfalt olup, kış şartları ağır geçmesine rağmen köy yolu devamlı açık tutulmaktadır. Köyden pazar günü hariç her gün Giresun Merkeze kadar minibüsler bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
İl ve ilçe merkezine olan uzaklıktan dolayı bütün öğretmenler köyde ikamet etmekte, bundan dolayı öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kızıltaş Köyü, Dereli ilçesinin en büyük köyüdür. Köyde fırın, bakkallar, lokanta ve 1 adet pansiyon - restaurant mevcuttur. Gerekli olan bir çok ihtiyaç köydeki esnaflardan temin edilebilmektedir.
Giresun il merkezine 75 km, Dereli ilçe merkezine 43 km mesafededir.